Hatalmas célt tűztem ki magam elé 2015-ben. Minden abból indult ki, hogy szeretnék magamra büszke lenni a 30. születésnapomra. A célom az emberek segítése, később pedig egy saját ’Spirituális Központ’, ahol taníthatok Theta Healingről, agykontrollról, spiritualitásról, önismeretről, a kedvenc témáimról. Mindarról, amin már én is keresztül mentem… Tudom, sok módon lehet az embereket segíteni, az egyik mód pedig az, hogy úgy szeretném, ahogy azt idén én is megkaptam.

Januárban kaptam egy lehetőséget, egy kedves lány által, aki felajánlott egy 5 alkalmas coaching folyamatot. Akkor én még az unalmas irodai munkámat végeztem, de azt már akkor tudtam, hogy többre vagyok képes és többet szeretnék az Életemtől. Tudjátok az a felismerés futott át az agyamon, hogy ha most meghalnék, akkor hogyan halnék meg? Szomorúan, büszkén, csalódottan? Siratnám az életemet vagy vissza akarnék jönni és tenni valamit magamért, az emberekért. A választ gondolom, sejtitek.

Sok víz folyt le azóta a Dunán, a folyamat közben éreztem az önbizalmam növekedését, lelkesebb lettem, előjött mindaz, ami már évek óta bennem volt. Közben jött egy lehetőség, ami által kimehettem Angliába, de nem tetszett a kinti munka. Legalább rájöttem melyik irányba szeretnék menni és hogyan szeretnék élni. Büszke akartam lenni magamra. Végig ez hajtott és ez hajt a mai napig. Ha majd gyerekeim lesznek, akkor példakép legyen az anyukájuk és minőségi időt tudjak velük tölteni.

Aztán eljött az augusztus, elindítottam a Megoldás-Szentélyem. Egy belső vágy hajtott, csinálni akartam valamit.

Szeptemberben, elkezdtem egy másik coach iskolát.Egyik alkalommal ki kellett állni az csoport elé és újra bemutatkozni, igaz egy kicsit másképpen.

Kaptam is a visszajelzéseket utána, hogy látszott, túl akartam lenni rajta. De amint elkezdtem arról beszélni, hogy mit szeretnék elérni, miért vagyok itt és a szenvedélyemről beszélhettem, akkor megtaláltam a feladaton belül a biztonságot, a másik, újabb, még apró komfort zónámat.

Számomra ez hatalmas lökést adott, és megerősödtem abban, hogy ezt akarom csinálni, erről akarok olvasni, írni, beszélni, ezzel akarok kelni és feküdni, ezt a fajta gyakorlati tudást szeretném átadni, amit én is megszereztem az évek során. Az útnak még nincs vége, sok van mögöttem és még több előttem. Én mindent megteszek, hogy sikerüljön.

Küldetésem, hogy kihozzam az emberekből a legjobbat, lelkesedésemmel motiváljam az embereket a változásra, és legfőképp értéket teremtsek az emberek számára.