Olyan ember vagy, aki szenvedélyesen szeret fejlődni? Aki szeretné kihozni magából a legjobbat? Aki mindig keresi, mi mindent tanulhat még önmagáról?

Szeretnél jobb és több lenni a tegnapi önmagadnál?

Ha IGEN, akkor eljött az idő. Itt az idő egy újabb próbára, hogy feszegesd a saját határaidat. Itt az idő, hogy jobb ember legyél.

Már így is JÓ vagy, de mindig van hová fejlődni, hiszen az ember sosem KÉSZ. Mindig van hely önmagunk újrafelfedezéséhez, jobbá tételéhez. Oké, ha elégedett vagy önmagaddal, de ha belenézel mélyen a szívedbe, biztosan a legjobb önmagad vagy? A legjobb férfi/nő, barát/barátnő, férj/feleség, apa/anya, munkatárs vagy? Vagy úgy érzed, lehetnél akár egy árnyalatnyival jobb is a szerepeidben?

A Megoldás-Szentély 2.0 új KIHÍVÁS-programokkal indul újra idén. Tanultam a hibáimból, levontam a tanulságokat, így profibb módon szolgálhatlak.

Imádom a kihívásokat! Imádok új dolgokat kipróbálni! Ilyenkor érzem, hogy élek, hiszen annyi felfedezni valónk van. De miért ne kezdenénk a felfedezést önmagunkkal?

Tavaly a Sorsfordító programhoz is azért hoztam létre a 21 napos kihívást, mert tudom, hogy hajlamosak vagyunk tervezni, ötletelni, de a cselekvés része már kevésbé megy. Félünk elindulni.

Éppen ezért, ahelyett, hogy most az életünket, egészségünket, munkánkat, párkapcsolatunkat tennénk jobbá, helyette most csakis önmagunkkal fogunk foglalkozni.

Sokan azt mondják, ismerik önmagukat. Szerintem, csak önmagunknak a jelenig megélt részeit ismerjük, hiszen mindig jönnek új helyzetek, körülmények, emberek az életünkbe, amik, akik felnyitják a szemünket, elgondolkodtatnak, ezáltal önmagunk újabb részeit ismerhetjük meg.

A kihívás célja is ez, hogy kicsit mélyebben beleláss önmagadba, hogy ki tudd hozni magadból a legjobbat.

Mit jelent igazán jobb embernek lenni? Kihozni magunkból a legjobbat? Miről szól a Hozd ki magadból a legjobbat kihívás?

 • Olyan emberré válhatsz, akire büszke lehetsz

  Ha azt kérném, rangsorold önmagad (személyiséged, jellemed) egy 1-10-ig tartó skálán, mennyi pontszámot adnál magadnak? 10-esre értékelnéd? Miért? Miért nem?

  Nem számít milyen „király” vagy, mindig van helye annak, hogy jobb ember legyél. Az igazán sikeres emberek folyamatosan fejlesztik a jellemüket, a fókuszuk nem csak azon van, hogy mit kell tenniük, mindinkább azon, hogy milyen emberré kell válniuk ahhoz, hogy sikereket érjenek el.

 • Önmagad jobbá fejlesztéséről

  Mindannyian egy bizonyos karaktert építünk ki neveltetésünk alapján. Amikor nem növekszünk, nem fejlesztjük magunkat, nem helyezzük magunkat tudatosan olyan helyzetekbe, ahol fejlődhetünk, személyiségünk „elpusztul”. Megrekedünk egy szinten, aztán csodálkozunk, hogy nem érezzük jól magunkat a bőrünkben.

  Hát nem azért jöttünk a világra, hogy jobb emberként távozzunk innen? Nem az a célja az életünknek, hogy kihozzuk magunkból a legjobbat, ezzel is példát mutatva mások és szeretteink előtt?

 • Önmagad újra felfedezéséről egy mélyebb szinten

  Csatlakozz a belső énedhez és fedezd fel onnan csodálatos személyiségedet. Értsd meg a cselekvések mögött meghúzódó motivációdat. Az önmegfigyelés szükséges a fejlődéshez és önmagad jobbá tételéhez.

Kiknek ajánlom?

Azoknak találtam ki ezeket a feladatokat, akik hajlandóak tenni az életükért

Akik hajlandóak felelősséget vállalni és őszintén szembe nézni önmagukkal

Örök önfejlesztőknek

Kérlek ha te nem vagy hajlandó lépéseket tenni, ne jelentkezz a kihívásra!

És mondtam már, hogy mi a legjobb benne?

Az, hogy INGYENES!

7 nap, 7 egyszerű feladat csakis Önmagad jobbá tételéért. A már megszokott gondolkodás- tervezés- cselekvés módszer szerint.

Mit kapsz, ha jelentkezel a Hozd ki magadból a legjobbat kihívásra? Mi lesz a program hatása?

Sokkal jobb embernek fogod érezni magad.

Büszke leszel magadra.

Jobban megismerheted önmagad, a jellemed, hogy milyen ember is vagy valójában.

Felfedezed erősségeidet, gyengeségeidet.

És részt veszel a sorsoláson, ahol megnyerheted a 15 leckéből álló 5  hetes önismereti online tanfolyamomat.

Mi történik miután jelentkeztél a kihívásra?

Minden nap 1 héten keresztül a postaládádban landol egy levél. Minden reggel kapsz egy feladatot, ami az aznapi feladatod lesz. Minden egyes feladat elgondolkoztat, cselekvésre késztet, vagy éppen azt kéri, hogy nézz szembe önmagaddal.

Nagyon izgalmas feladatokat állítottam össze. Ha voltál Sorsfordító tanfolyamon, akkor ismered a munkámat és azt, hogy még magamnak is magasra teszem a lécet.

Most is szeretnélek elgondolkoztatni, inspirálni, AHA-élményeket adni. 🙂

Bevállalod?