Szia!

Köszönöm az érdeklődésedet, köszönöm, ha írsz!

Kérlek olvasd el a következőket:

  1. Ha kérdésed van hozzám, tanácsot szeretnél kérni:
    1. Kérlek vedd figyelembe, hogy a kérdésedet valószínűleg nyilvánosan fogom megválaszolni. Amennyiben ezt nem szeretnéd, használj álnevet.
    2. Szedd össze a gondolataidat és próbáld meg összefoglalni a mondandódat 2-3 bekezdésben.
  2. Blog: Ha valamelyik írásommal kapcsolatosan van kérdésed, esetleg szeretnéd kérni miről írjak, szívesen veszem az ötleteidet. Ha helyesírási hibát látsz, azok az én ajándékaim neked. 🙂
  3. Megoldás-Szentély online kurzusok: Ha visszajelzést adnál valamelyik tanfolyamomról, kérlek tedd meg nyugodtan. Hálás szívvel fogadok minden visszajelzést, beleértve az építő kritikát is, hogy fejleszthessem és tökéletesíthessem a tananyagaimat.
  4. 1-1 konzultáció: Kérlek előbb olvasd el a konzultációs oldalon a leírást és amennyiben ott nem találod meg a kérdésedre a választ, csak azután írj. A visszajelzések itt is érvényesek, hálásan köszönöm, ha megosztod velem a konzultáció utáni fejleményeket.
  5. Ha csak szeretnéd kipanaszolni magad, kérlek azt tedd meg máshol. Sok munkám van a weboldalban, az itt található anyagok 99.99%-a ingyenes anyag, és az időm java részét bejegyzések írásával, tananyagok fejlesztésével, konzultációk tartásával töltöm. Ha nem tetszik, amit itt látsz, kérlek látogass el másik oldalra.
  6. Az emailek ezen a kapcsolati űrlapon keresztül érkeznek hozzám. Kérlek adj nekem egy kis időt arra, hogy érdemben, összeszedetten tudjak a problémáddal foglalkozni (általában 24-48 óra).

Az alábbi űrlap segítségével küldhetsz üzenetet

 

Ellenőrzés