Mikor van itt a legjobb idő ahhoz, hogy elkezdj valamit tenni magadért? Azért, hogy valódi javulást érj el az életedben?

Van megfelelő hely ahhoz, hogy elkezdd követni az álmaidat?

Nincs megfelelő idő vagy hely ahhoz, hogy elkezdj valamit. A legjobb hely pontosan az, ahol most vagy. A legjobb idő pedig az a pillanat, amiben most vagy.

Ha fojtogatnak a problémáid talán nehezebbnek éled meg az előrelépést, a nehézségből való kilépést, azt, hogy felhagyj a szenvedéssel. Megértem. Ám biztosan van legalább egy út (hanem számtalan) oda, ahova tartasz, ahol már lenni akarsz. Az utat azonban ne siettesd. Éld meg a jelent és élvezd az odáig vezető apró lépéseket, ahelyett, hogy azt kívánnád, bárcsak már ott lennél.

Ne pazarold az idődet, az energiádat arra, hogy arra vágysz, bárcsak megfelelőbbek lennének a körülmények, bárcsak fényesebben sütne a nap, bárcsak már azt az életet élnéd, amit elképzeltél….

Egyszerűen csak indulj el, tegyél meg egy apró lépést előre afelé a vízió felé, amely csak a te fejedben létezik. Hiszen senki nem fogja megtenni helyetted a lépéseket.

Ahelyett, hogy elégedetlen lennél, állandóan panaszkodnál azon, hogy mid nincs, nézd meg, hogy mennyi mindened megvan ahhoz, hogy megvalósítsd önmagad, a céljaidat, az áloméletedet. Nézd meg milyen jó képességekkel, erőforrásokkal rendelkezel az induláshoz. Nézd meg kik azok az emberek, akik támogatnak. Vedd számba az erősségeidet, a tapasztalataidat, azokat a problémáidat, amelyeket már megoldottál. Keresd meg magadban újra az erőt.

Azzal dolgozz, amid van, ott ahol most vagy és indulj el!

Nincs megfelelő idő. Ez, a most a legjobb időpont a kezdéshez, innen bárhova eljuthatsz, ezért csak lépj ma egy picit előre. Aztán holnap megint egy picit, így a sok pici össze fog adódni, és ha folyamatosan teszed a dolgod, meglátod majd mennyit haladtál.