A Megoldás-Szentély küldetése az, hogy ez év végére legyen 500 olyan magyar ember, akinek segítettem jobbá, boldogabbá tenni az életét, melyhez szerintem a következők kellenek:

  • Józan paraszti ész

  • Az önmagunkat szabotáló hiedelmek lecserélése

  • 100%-os felelősségvállalás

  • Egy terv, hogyan juthatok el A-ból B-be

  • Új szokások felvétele

  • Napi következetes cselekvés

  • Mindennapi motiváció fenntartása

Én ezekben tudok segíteni.

Úgy gondolom, egyre több magyar ember próbál 100%-os felelősséget vállalni az életéért és panaszkodás helyett már elkezdett tenni magáért, keresi az új lehetőségeket, megoldásokat, hogy jobbá tegye az életét.

Sokan még csak keresik magukat, nem tudják, merre induljanak, mi a jó nekik. Ezért inkább el sem indulnak, és ezáltal csak egyre nő a feszültség bennük. Így lesznek aztán olyan emberek, akik lehajtott fejjel élik végig egész életüket.

Sokan belekezdenek valamibe, folyamatosan próbálkoznak, de nem tudják, miért nem járnak sikerrel, miért nem jutnak el a céljukig soha. Ezek mögött gyerekkorból hozott önszabotáló hiedelemrendszerek és önsorsrontó szokások vannak. Szeretnének a visszahúzó hitrendszerektől megszabadulni, de nem tudják hogyan érdemes ehhez hozzáfogni.

Ugyanakkor, rengeteg olyan ember van, aki tele van ötletekkel, mégsem tud a megvalósítás útjára lépni, mert nem tudja, hogyan kezdjen bele a kivitelezésbe. Sajnos azt nem tanítják az iskolában, hogy hogyan legyél magabiztos, hogyan érd el a céljaidat, hogyan éld az életedet bőségben, vagy hogyan állítsd a gondolataidat támogató-üzemmódba.

Az motivál engem nap, mint nap, hogy meg tudjalak tanítani téged a saját életed irányítására, sorsod jó irányba fordítására. Célom, hogy olyan gyakorlatokat adjak a kezedbe és olyan kérdéseket tegyek fel neked, melyekkel közelebb kerülsz önmagadhoz, igazi önvalódhoz, ezáltal mélyítve önismeretedet és építve az önbizalmadat, hogy végül elindulhass az álmaid felé vezető úton.

Szeretnék olyan emberekkel együtt dolgozni, akik hajlandóak lépéseket is tenni az álmaikért, és nem azt várják, hogy a szájukba repüljön a sült galamb. Ehhez pedig nincs szükség agysebész diplomára és doktori fokozatra. Megfelelő önbizalommal, józan paraszti ésszel, következetes gondolkodással és egyszerű lépésekkel könnyen elérheted azt, amit szeretnél. Úgy gondolom, ez mindenkiben ott van, csak még lehet, hogy a külvilág zaja elnyomja azt bennünk.

Azért hiszek benne őszintén, hogy megvan a képességem arra, hogy segítsek az embereknek a jó irányba állítani az életüket, mert hernyóból váltam pillangóvá én is, felépítettem a megtépázott önbizalmamat, legyőztem a félelmeimet és sikerült jó irányba fordítanom az életemet.

Ha tudod, hogy mikor, mit és hogyan kell csinálnod, tudod a lépéseket a célod felé vezető úton, akkor rendkívül gyorsan tudsz haladni és sikereket elérni. Lehet, hogy ma még nem hiszel magadban, vagy nem látod, hogy hogyan fogsz te is sikeres Sorsfordítóvá válni – viszont, ha valaki végig fogja a kezed és rendszeresen felteszi neked a megfelelő kérdéseket, amikre szükséged van, akkor elhiheted, hogy olyan dolgokra leszel képes, amikről most még lehet, hogy álmodni sem mersz.

Minden ember lelke mélyén ott van a vágyakozás a jobb, boldogabb életre, jelentsen ez bármit is a te esetedben. Szeretnél több pénzt, jobb munkát, boldogabb párkapcsolatot vagy csak önmagaddal szeretnél jobb viszonyt kialakítani? Most viszont szenvedésnek éled meg az életet, hiszen azt hiszed, hogy nincs kiút a jelenlegi helyzetedből? Hiszek benne, hogy a sorsod kulcsa a te kezedben van és én ennek a megtalálásához szeretnék segítséget nyújtani (mint Sorsfordító coach).

És ne feledd: Vállald önmagad, azt mutasd, aki legbelül vagy és ne a világnak akarj megfelelni!